Thursday, August 6, 2009

ALBUM KINABALU





Gara gara H1N1









ukur lilit yg bertambah...baju 3 helai...bukan camera trick...






penat menonggeng namanya...

























hanya 800 meter aje lagi ke puncak Asia...

scott...frust jugak dia..



ini hasilnya...sebesar kaki gajah...
Ciaow...
p/s : gambar2 cantik hasil dicopet dari photogeraper MAIL

19 comments:

NaqeebLukhman said...

alohhhhhh menongeng tu ala 2 J Lo hehehehee... mmg the seksa heheheheheehehhe

Dee said...

dpt naik x smpi atas? dari gambar cam sampai..congrats ye..berbaloilah tu bengkak kat kaki..weather pun tgk ok..kawan dee gi masa musim ujan..dia smpi laban rata jelah..flat terus..

♥cybermummy♥ said...

gambar yg menongeng tu yg saya paling suka .hahhaaa :P

rizz said...

wahh sonoknya! hahaa

ayin jemin said...

waaaa...best2..mengingtkn sy nek tu time form 5...nak naik lg!!!

ismail said...

Cuaca masa ni tak elok...angin kuat sangat....takpa kak su kita cuba tahun akan datang...

Tinggal 800m sahaja lg ke peak...

suhaila-ab said...

Insyaallah...aja aja fighting!!!!hahahhaha

hai said...

adakah sepanjang perjalanan tu dah memang di bina track sebegitu rupa??
papepon tahniah kerana berjaya mendakinya!!!

Syima Syaz said...

aku tgk muka kau steady senyum simpul je.tak rasa yang kau tengah tercunggap-cunggap..
ape2 pun...congratz!

T.u.Y.a said...

cantiknye pemandangan kat sna..
kalau sampai atas tu..lg la cantik dapat tgk hutan ijau je kan kak..

pB said...

subhana'allah


lawa sungguh ciptaan Allah


kak pB sampai kat kaki tu jer....
hujan lak masa tu

tapi , masa dok sembang sembang kat pintu gerbang tu , ada group yang baru turun dari puncak.

dalam hujan hujan tu , boleh gak naik ke puncak ...

tabik laaaa

ninie said...

wah cayalah sue.... cantik pemandangan kat situ... hati ni mcm digamit-gamit nak ke sana....

CINTAMANISZ Lite said...

Tahniah Ila..jeles nya akak Ila dh mendaki kinabalu tu..Tp kalo akak gi..tak tau ler..bukan kaki aje bengkak..ngan kuku2 kaki tu itam gamaknya ye..

TQ kongsi citer pendakian. Mmg akak sgt teruja mmbaca..seolah2 akak pulak yg mendaki..(perasan!!) huhu..

Ayumieza said...

naik sampai atas ke kak??akak ni memang jenis yang suka aktiviti lasak ye..memang powerlah hehehe

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Suhaila Ab,

"seronok kamu ya".

E-Marlin said...

Su, muka awak maintain je ok...macam muka x penat pun hehehhe...

alangkah beshnya dpt tgk gambar awak merangkak cam biawak tu hehehe

dilaOHdila said...

pergh!!!!
Tahniah sampai jugak kat puncak
cayalah....dilla naik canopywalkway tu pun rasa nak tercabot tapak kaki nih
tinggi tuh........best view kat atas nih rupanya

Hezesuze said...

gegeh inteprem & daki gunung ujung2 xdpt nek smpai atas...ekekeke sabo je ler sue..dah tkdir ko xdpt daki gunung kinabalu tu...huhuhu

xfe thn depan cuba lagik ek..usaha tangga kejayaan x gitew????

p/s weiiii napa kaki ko bengkak camtu sgt?? gerun aku nengok nye...

Pok Li said...

Sudah tidak terdaya lagi mendaki