Sunday, May 12, 2013

CINTA JANGAN PERGI

 
video


 


Selepas Cinta Bertamu Di Abu Dhabi..aku tak follow mana2 drama lagi selepas tu..bukan tak de drama siri yang best..cuma aku rasa byk drama sekarang mcm sama je jalan ceritanya..tak habis2 dengan kawin paksa je..busan aku..tp lately ni aku follow citer ni..tapi selalu mis je kat tv..jadi aku marathon kat tonton.com je la..kalau siar waktu weekend ni payah sikit aku nak igt..maklum la weekend kan byk program..

Jalan citer CJP ni lain sikit..malam ni epi11 dah..byk rahsia dah terbongkar..jeng jeng jeng..awal2 siri ni pun dah buat aku nak tau sgt akhirnya mcmana..digabung lak ngan lagu judika jd macam magnet la aku ngan CJP ni..hihi..judikaaaaa...nak dengar lagi live kamu!!!

Aku baru je tengok epi10 jap td..sedey kat kalil..kesian kat soraya..simpati pada hud..huhuhuhu..jap lagi epi11 pulok..bye dulu lah!