Tuesday, February 7, 2012

WAITING WAITING WAITING!!!!

2-3 minit lagi kul 10 pagi...aku masih menanti student aku wujud ni...pepagi td dengan keadaan ngantuk aku dah pekena secawan kopi panas + kuey tiow goreng(bekal dari umah)..lega...mata dah besar sikit...so skang mana student aku tak masuk kelas lagi ni..jangan sampai aku ngantuk lagi dalam kelas yang sunyi..gelap2 suram..sejuk beku ni...
Hari ni aku mengajar 2 jam untuk pekerja baru company aku ni..tapi aku bukan cikgu...pensyarah pun bukan..apatah lagi prof madya ke hapa..aku biasa2 je,insan yang ditugaskan mengajar sekali sekala tapi kadang tu kerap jugak..
Sms baru jap aku lancarkan kat ketua diaorg...sms ringkas tapi padat siap hamunan berhemah dihujungnya..aku puas hati hehehehehhh...2 minit kemudian sms replied..."jap ye sayang"...hotak ko...aku dah nak pengsan dah kat bilik sejuk ni...
Tunggu dan tunggu lagi...

Nota kaki makcik : kalau aku nyanyi kuat2 lagu Rossa Kumenunggu kat bilik training ni pasti tak de sesapa yang tahu..kalau aku tido pun lagi tak de sape yang tahu...hehehe...

4 comments:

Rumah Kuning said...

jgn tido, nanti anak murid dtg tak sedor pulak. jenuh diorang ambik gambor masuk fb. hehehe

Uncle Jonni said...

kehkehkeh...

bayangkan je tgh dok kat alaska... main2 salji... pastu main ski...

huhuhu

sue-ab said...

rumah kuning : heheh...baru nak letak kepla kat meja..bebudak dah masuk kelas...potong stim betulla..

sue-ab said...

uncle jonni : tak sempat nak bayang...asyik masuk toilet je..hehehhe