Tuesday, February 21, 2012

KISAH BUDAK TECIT PART 1

Salam..apa kabo semua orang?...aku kureng sihat dr pagi tadi..perut aku ni ditimpa gastrik pulok..sebabkan semalam tak makan apa2 dr tghri sampai la tido(biskut aje 2-3 keping)..pastu pepagi td aku dah hadap air limau..apa lagi macam puting beliung dalam perut aku ni...gelabah punya pasal aku telan ubat angin..patutnya kena kunyah...lantak ko la ubat..pepandai la ko pecah sendiri dalam tali perut aku ni..sampai saat ni perut aku pedih lagi..huh bila nak surut nihhhh!!!!
Hari ni aku tepek gambo anak Dak Atot..ala aku lupa lagi nak snap Dak Atot yang dah make overrr...nanti aku masukkan masa kat Part 2..hehehe...sape Dak Atot?...bini Abg Atan la..pic Abg Atan ada kat side bar sanun...
3minggu lepas Dak Atot dah bersalin..ekh beranak...beranak plak chantekkk kat beranda aku..tak pe la aku redha je...kesian kat dia..kalau aku nak baling dia anak beranak kat luar umah boleh aje..tp hati aku belum sampai tahap iblis cam tu lagi..aku sayang Dak Atot walaupun dia kasta gelandangan..

Putih
+
Putih


|
|
|
|
|
V

Taraaa...2 Putih!!!!
Aku tak dapat nak kenal pasti..mata berkarat sama..hidung berkarat sama..kuku warna itam sama..mata biru sama...ganas menyembur sama..kembar seiras nih...double white ni suka sangat menyembur kat aku..asyik ajak aku gaduh je...aku picit idung je dia menyembur...aku tarik kaki dia sembur gak..spesis ular tedung ni..takan Dak Atot ada skendel ngan ular tedung plak..kompius..
Bersambung...(macam slot akasia tb3 plak!)

Nota kaki makcik : Petang ni aku nak flying kick Dak Atot..anak dia kecik2 lagi lum bleh berlari pun lagi tapi dia dah duk bergesel2 ngan Abg Atan..cilako la..anak yang dulu pun baru nak remaja dah kluar plak group yang ni..semalam aku nampak dia pegi menggatal lagi..ni ada ni karang aku pasang the intrauterine device kat dalam uterus dia kang!!

7 comments:

Kebun Pokleh said...

entry ganas berbaur lucah ni...

u pasti ker budak2 tu, anak abg atan? bukan u ckp mak dia tu dlu bohsia ker? ker u yang bohsia.. er ker abang atan yg bohsia?

hahahahahhaahaa... soalan bohsia sungguh...

sue-ab said...

Kebun Pok Leh : boleh mendatangkan celaka soalan tu...
Dak Atot memang ratu blok...tu pasal panas je..

Kebun Pokleh said...

i rase dak atot cuma nak test power je tu. dia takut abg atan cari betina len. tu abg atan redha aje sbb abg atan pon takut dak atot cari jantan len. kalu dibiarkan, maunya nanti abg atan ckp "Jujur Aku Dayus"

sue-ab said...

kebun pok leh : Dak Atan dah lama dah dayus..anak Si Atot mcm2 kaler kuar dah...hehehe...Dak Atan pasrah je sebab Atot cun,to n up to date walaupun taraf gelandangan kampungan...

Datin Terseksa said...

kaler putih mata biru ni teringat arwah si nicole... kucing aku... dia pakai tali loceng kaler biru...

sue-ab said...

datin : keturunan mat saleh ekh si nicole..Dak Atot dapat anak putih ni pun aku curiga bukan dari baka Abg Atan..hari ni nak lap mata Double White tu..kesian dia..takut nanti kena sakit mata plak..

wahida said...

comel giler si kembar ni....
geram!!