Thursday, September 15, 2011

AKU JATUH CINTA

Salam..selamat pagi..good morning..zaoshang hao..nalla kalai..bonjour..annyeonghaseyo..heheh..jemput minum green tea + potato bread..pagi2 yang dingin di opis yg adik beradik bursa saham ni boleh mengundang setan2 utk bergayutan dibijik mata makcik ni..utk cover supaya makcik kelihatan Cergas Ceria & Cemey(jgn tanya apa maksud cemey ni paham2 sendiri..yang pasti 3C wajib ada)..harus meninjau laman2 soso..sial...betul tak?...bg masa 15min utk diri sendiri...hehhe..15min 1 entry, makcik dah boleh publish..
Tp pagi2 ni mata makcik dah terlekat kat screen...terpandang jejaka kuning ni...gambar bawah...2-3 hari lagi launching..hati makcik bagai diketuk sang kekasih(cilaka pulak bunyi ayat tu) pe jadahnya...ni kes jeles gak ke?..tak la..yang ni makcik tak jeles...cuma makcik rasa macam jatuh hati pulak..tp mana boleh ada boyfren ramai2...nak kena sumpah ke?...tak sanggup kerana kuning makcik bercerai kasih dengan oren..walaupun oren ada kekurangan tp dia kekasih awal dan akhir(masa propose dulu la)..
Tapi kuning ni lagi gagah dari oren..1.5 katanya..nama pun buat makcik ghairah..Mr Extreme..balik kampung dari 6 jam boleh tak jadi 5 jam?4 jam ke?ataupun tak sampai2?....


Tak pe la..seperti biasa kalau dah jatuh cinta..tapi bertepuk sebelah tangan..makcik akan tenung aje..bila mata bertentang mata makcik akan senyum seikhlas hati yg terbit dari sanubari..mana tau ada rezeki dia jatuh hati kat makcik jugak..

Nota kaki makcik : Mencik arrr...i see u in court!!

14 comments:

Jiejah @ Iza said...

mmg lawoooo ,rege pun 58K ++ hat paling minimum ekekeke

sue-ab said...

to jiejah : jangan puji lebih2..hati macam tebako dah ni

endiem said...

lawa gak... kena cari jugaklah.

sue-ab said...

to endiem : lawo2....dalam pun chantekkk

ALoNa CintamaniszLite said...

mmg lawa hak ni...lemak2 tang belakang tu pun dh takde...hahaha..

hajarus said...

hjr pun dah jatuh hati tgk.... tp dah terawal skit la pulak ambil myvi SE taun lepas... huuuu...

sue-ab said...

to alona : lemak2 slow ler sikit...gua punya tu...

sue-ab said...

to hajarus : sesapa yang baru beli myvi SE pasti putih mata..hahahhaha..

IMANSHAH said...

erm dok suka keta kaler2

sue-ab said...

to imanshah : tp kete kaler itam demo tu comey doh..

jedi said...

cantik yg nie...nampak lebih sportie

sue-ab said...

to jedi : uuuwwwwaaaaa!!!!!

Rumah Kuning said...

nak seribu daya. Teruskan usaha. hehehe

sue-ab said...

to rumah kuning cakap pasal kete kuning!!!!