Tuesday, December 20, 2011

SORRY, AKU PUBLISH MISS S!!!

Salam..selamat pagi sumer!!!!hehehheh...aku berdiam diri lagi seketika...saje je cari bahan, so kena off 2-3 hari dari menulis...lagi pun tulang bahu ni tak bagi aku menulis banyak2 buat seketika..so kurang sikit dosa bergosip..hehehheh..minggu2 terakhir tahun 2011 ni tak berapa banyak agenda..2-3 hari lepas sempat pegi tengok movie Songlap...deeply in my heart..film ni so so aje..suam2 ganas..serius dari awal sampai akhir..Miss S tak yah tengok la citer ni walaupun Miss S minat Shaheizy Samdol tu...sorry shaheizy fans...citer nya tak la teruk sangat...ok aje..
Kali ni aku pegi tengok ngan adik Rul2 and Yab2 la...macam biasa la..movie partners semenjak Miss S takde kat melaka ni..huhuhu....Adengan shaheizy yang tak berapa mendebarkan..
Entry hari ni sebenarnya pasal story kat bawah ni..hehehe..tetiba beberapa gambar gosip sampai ke tangan mokcik hehehhe..sorry Miss S...mokcik nak dedahkan jua...
Miss S sape jantan ni?sedondon nampak...errmmm nak mokcik komen ke?...muka dia ok la..ada la value sikit2..gigi je arnab skit hehehehe...dia tinggi dr u ke?...ke dia berdiri atas bangku?ni time besday u ke?lepas i siasat pic ni bwh microscope,i nampak ada bacteria kat belakang tgh cakap tipun tu...canner bacteria tu boleh ada bersama sekendel u yang baru ni..canner i leh tak tahu kes ni??

Wah! ni sape lak Miss S??jejans2 mana ni?dompok2 je...lombok mari ke hatyai?ni u berjimba kat club mana?i macam kenal je budak baju itam ada gambo katun tu...ni bukan ke mamat tarik kete ke?
oooo...uollss gi karaoke ke...kemain dompok sorg2..pic kat atas ni upacara conquer mic ke?sapa mamat hingusan baju putih tu?hehehhe...
Banyaknya tanduk setan...mamat baju itam tu dah mabuk ekh??apa pun tak boleh!!!
ooo dia ni..mamat from hatyai...aipp..canner mokcik yang NERD ni leh kenal mamat hatyai ni??
huh..muka sorang boleh mendatangkan fitnah!!hahahhaha...nasib baik jejan2 ni tak de add aku kat fb..kalau tak mesti kuar fb baru "Boikot sabngomel"
kepada warga malaysia yang mengenali insan2 dalam page gosip makcik kali ni...tolong jangan spekulasi lebih2...kalau nak berita lebih tepat sila la PM mokcik-wartawan Sinar Bachang..atau di laman pesbuk AJUANIK yang harus melalui tapisan finas terlebih dahulu sebelum di add..

Wartawan Sinar Bachang...dah lama dah bersara...tp skang cari bahan secara part time je...

Nota kaki makcik : Miss S walaupun pic mokcik terima banyak..itu je yang mokcik sanggup tepek..yang lain tu banyak sangat gambo2 VIP dalam tu..nanti mokcik kena kecam @ kena buang daerah...so jaga diri Miss S di kolumpo tu..jgn mengganas sangat...kalau nak mengganas..ajak mokcik skali..mokcik leh jadi tuan penasihat...

2 comments:

atty's said...

Kalau ajak along tgk citer ni mesti awal2 dah reject..

sue-ab said...

kak atty : kalau tgk preview dia mmg nampak best..