Thursday, October 6, 2011

AKSI TERLAMPAU!!

Selamat petang!! Dah lunch?aku??dah kenyang dah..makan orang tadi..ekh..makan nasik..kalau nak makan orang pun boleh..hehe...tak mo banyak daging sangat..tulang2 sikit..hahaha...kuang kuang kuang..giler!!

Cerita ceriti : Seorang wanita cantik telah ditinggalkan kekasih hati yang kononnya sangat sayang pada dia..wanita itu begitu setia pada bekas kekasihnya sehingga berbekas hangit hati nya terbako dengan tindakan bekas kekasihnya yg macam penyangak itu...selepas kata2 putus terhembus dr mulut busuk bekas kekasihnya...tiada air mata yang mengalir..cuma wanita itu mengukir senyum..senyum kerana bersyukur kerana ditinggalkan kerana dapat la beliau bersama kekasih baru yang lagi ok dr bekas kekasihnya...emm...siapa penyagak agaknya kan..wanita cantik ke bekas bopren?.....(bukan kisah aku ok..jgn pandai2 nak speku)-sekian saja tepuk tangan!!!

Ngantuk betul aku hari ni...suasana opis pulak sejuk ngalahkan sewizelen...biru tulang aku dibuatnya...sejuk2 gini perut pulak buat hal...hari ni dia nyanyi lagu Faster...sama faster la dia berbelit kat dalam tu...



Nasib baik bos tak de depan mata...nanti dah duk depan mata bos...kena duduk supan2..tak leh nonggeng2 gini..



BINGGO!!! Kurang ajar la nih!@!!


wey...wey...wake up wake up....bos..kalau bos terclick entry ni...ni bukan gua yang tido ni bos...gua tukang ambik gambo...gua tak penah tido masa keja..pecaya la..


Keje dah buat (sikit2)..ular dah(banyak2)...rehatkan mata dah...minum dah...makan la pulak..Keli masak sambal...


Baru ok bila suma dah selesai...EMOSI PUN STABILLL...




Nota kaki makcik : Sesungguhnya makcik seorang pekerja yg cemerlang!!!hakkk ketuiii!!!ciaoowww..

11 comments:

TuYa said...

mmg nampak mcm kat siwezelen la kak..
punya la sojuk sampai ketiduran..hik hik hik

sue-ab said...

tuya : tau tak pe...hehhehe

mamai said...

pakcik nak report kat boss...tido waktu kerja yer

Kak Aya said...

amboiii pandai buat taik mata time kerja ye! takde camera ke kat dlm ofis tu?

hajarus said...

hamoi... best nyer tido... nak join muleh... heee... ;d

Yati said...

Sedapnya lauk ikan keli sambal. :)

sue-ab said...

mamai : jgn ler...tu "ter" aje..tak sengaja mokcik...

sue-ab said...

kak aya : cctv tak de..tu kamera la tu yg amik gambo tu hehehe..siap siar world lagi..

sue-ab said...

hajarus : tak leh tido berjemaah kat opis!

sue-ab said...

yati : masak lemak cili api lagi best!

zino said...

ngantuk bila lapar ya hehe