Sunday, October 16, 2011

MAKCIK NAK REHAT


Salam semua!!!hehe...lamanya tak updatekan..saje je..makcik tiap2 hari jeling2 je page makcik yg tak seberapa ni...3-4 hari makcik "sibuk" buat keje lain...kali ni makcik bersiaran dari negeri Johor Darul Takzim...saje je buang masa kat sini...gambar?..kemudian..td gigih makcik nak upload tapi server berukben Celcom ni mangkuk the ayun pulak..heheh..pepagi dah hamun celcom...tak pe la..malam nanti makcik maafkan semua org sebelum tido...
Semalam sesampai je ke JB ni badan begitu nyeri..nyeri??sakit la..sendi2 otot sume sakit macam nak tanggal..makcik dah demam sebelum tu tapi tak la parah sangat...sakit kepala bagai nak rak...batuk tetiba menyerang..canner nak jalan2 ni kalau bodi tak sihat..huhu..makan panadol lebih sikit la..
Pagi ni bila bangun badan dah ok sikit...harap2 tak la melarat..bukan apa..makcik tak nak nanti naik cuti makcik ambik mc pulak..nanti kena pancung!!!hahha...
To kengkawan opis yg tgh google page makcik waktu keje tu...selamat bekerja..makcik still onleave hari Isnin..hehhe...aku tak de gusip je korang ekh!!pastu serang hendap!!tak baik tau!!
To my boss(mana tau nak riki aktiviti gua)..nanti gua naik keje gua terus bukak kelas..jgn risau..
To my daddy yang tgh google jugak(maybe kadang2..ahaks!)...ni kira macam lari dari umah juga hahahhah...daddy suka buat i fening@#$%^^&&
To my fishy...please submit your form to be my bodigad by Tuesday!!hahah..lu langsi lu mati...makcik belum dapat khabar berita tentang Putrjaya Night Marathon semalam..fishy berjaya ke tidak huhuh...makcik doakan semoga Men Open 10km bawak rezeki kat fishy kali ni..heheh
Setakat ni aje untuk pagi ni...nanti makcik sambung lagi..kepala pun fening lagi ni...nak tido jap..bye..

Nota kaki makcik : teringat kata2 makcik kat seseorang "Senang hati itu pengubat segala penyakit"...kihkihkih...mati la...

2 comments:

Sitie BUm BUm said...

moga cepat la sihat. =)

sue-ab said...

to sitie : terima kasih atas doa...insyAllah..