Thursday, August 19, 2010

AKU LEMAU!!

Semalam tak update entry..aku outstation ke jabatan2 kerajaan hehe...selesaikan hal2 Seri Paduka Baginda...hari ni dah start keje balik rasanya macam ada batu atas kepala...AKU LEMAU...
bermula jam 5 pagi tadi..
mana taknya semalam makan sambal belacan kemain pedas..

lepas subuh aku pejam mata jap...sebelum melangkah keluar umh..tak sanggup rasanya..
kalau la dapat tenggek jauh dr org lain..kan best
kalau org tak nampak lagi best...
atau pun aku kena buat ikut suka hati aku...
tak boleh nanti bos cari...kalau celah2 canni boleh?
nak langkah pun tak larat...
kalau bos call..aku buat2 pengsan...
kalau la aku kecik...manada org perasan ye tak...
ni tak...besar macam beruang...sebatu boss dah nampak..
kat meja aku landing sekali skala...
kalau dapat tido atas member meja sebelah pun ok..lebih kurang tilam vono...
tapi tak de la nak nyorok gini...boleh dapat resdung plak..
huh..ini yang aku idamkan sekarang...
tapi tak de harapan jugak...kat rak fail pun jadi la...
tak leh bukak dah kelopak mata ni...
buat2 la belek apa yang patut...
bila semua daya tak leh pakai....back tu basic....zikir jalan terbaik..tp kena kusyuk...dah pesan member meja sebelah..kalau boss tanya aku buat apa tu..katalah...tengah kusyuk tawaduk ZIKIR...jangan kacau...
dah dapat mimpi dan alamat...hanya tunggu wak tu berbuka aje..
*nota terajang : pesanan penaja "JANGAN LAYAN MOVIE SAMPAI KUL 2 PAGI!!!"

2 comments:

cik GULA-gULA said...

hehhehe..suke baca..
gambar sume comel..
chayo2 kak! smile

Hezesuze said...

haishh ko nie..dah tau keje layan movie smpai 2 pagi wat pe?? aduaiii sndri tanggung ler akibatnye huhu