Tuesday, August 17, 2010

LAMAN SOSIAL!!

Hari ni server kat opis mcm tapai...kemain lembab...
Semalam aku bukak entry pasal mamat tinted 100% rembat pompuan mesia..mungkin pompuan tu kenal mamat ni kat pesbuk kut..hehe...korang ada pesbuk?mesti ada kan...jaman skang ni sumer org ada pesbuk...aku pun ada..tapi aku tak aktif pasal aku ni sibuk duk terjah mende lain dalam laman2 sesawang ni...hehe...jadi pesbuk aku tu fungsinya bila nak cari org2 yg aku "syaki" apa2 je...rahsia tak leh bg tau...kalau ajuanik aku ada akaun pesbuk gak korang rasa canner?...hehe...ajuaniknya pesbuk mmg dah register pun...haha...tapi tak aktif jugak pasal boss diaorg sibuk ngalahkan rosmah mansor tgh bungkus kuih raya kat askar....
Kalau binatang2 dalam dunia ni ada pesbuk..agak2 korang la apa status diaorg tulis yep?...
Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…
Nyamuk : Baru habis ronda rumah Bung Mokhtar… kenyang burp, Alhamdulillah...
Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!
Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!...
Cicak : isteriku tersepit pintu
Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”
Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa...
Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS... uwaaaaaaa
Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …
Kucing: Baru je add awek sebelah umah... keturunan PARSI beb!!!
Tikus: Operasi malam ni... selongkar kitchen kabinet... sape nak ikot?
*Aku amik status tu kat laman sesawang bersawang gosip...ganas ye status nya....aku tambah sikit...
Gajah : Tengah usaha nak capai berat badan ideal...
Buaya : Mau ke spa nak licinkan kulit...
Tenuk : Baru dapat bapak gula gula baru....yahooo!!
Babi : Pembedahan plastik berjaya....aku baru repair hidung!!!!Jgn jeles!!!

Nota terajang : aku nya status...noktah!!!!

5 comments:

CIK ANI said...

HAHAHAHAH...TERHIBUR ATI AI....

sI tEDI said...

tak cuuplaj pc kalau mereka pun nak tumpang sekaki

ALoNa Cintamaniszlite said...

hmm..mmg terlalu byk status dari fren yg suka hantor status, hehe..
Baca je ler..kalo taknak baca pun..selalunya terbaca gak sebab akak yg skrol ke bawah..mesti terbaca gak, kan..huhu..
Dh akaun fesbuk deme..katanya..suka hati deme ler..
Tak mengapa ler..asal deme bahagia, hoho..

J@J@ / Bini The Rock said...

entah laa!

aku pong ade gak a/c pesbuk. Tapi dok ghalit main game je. Ada la sikit2 masuk gambor dlm tuh.

kdg2 suka2 tumpang baca wall org. hhmmm....maklomlah tgk takde koje ni..merayap je la aku! haha...

Hezesuze said...

hahahaha lawak siut n3 ko nie....terhibur mak noks....huhu