Friday, September 3, 2010

NAK BERUCAP SIKIT

Minggu ni mesti banyak orang nak berucap mcm ni.. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN..O-O..HATI HATI MEMANDU..MAKAN KUEH RAYA INGAT SAYA..JGN MAIN MERCUN NANTI PUTUS JARI KAKI TANGAN..JGN MENCURI UMH ORG BALIK KAMPUNG...KU TUNGGU KEPULANGAN MU...dan berbagai lagi...aku pun nak bg ucapan jugak....ucapan aku dah tertulis semua yg diatas.....sebelum nak balik raya dikampung aku tepek sikit gambo aku buka pose semalam kat kedai Arab...makan nasik Arab ko...lepas makan terus pasih cakap Arab...
Kat atas ni sambal tomato kut...sedap bila makan ngan nasik dibawah ni...

Nasik kat atas ni namanya NASI MADGHOT KAMBING size S...penuh tali perut walaupun size S..kat bawah ni saje nak close up pasal pakai camera paling canggih dalam mesia..

Kat bawah ni namanya nasi MANDI AYAM...size S jugak...kitaorg order size S aje pasal kitaorg sendiri pun dah size M+L+XL...haa!!gelak kutuk la tuh...
Ni tuan punya NASI MANDI yg mmg lapo pose sehari suntukkkk..(pose??)....

yang bawah ni aku la...sempena nak cuti2 sedunia ni..aku nak pesan... SEMOGA KORANG SEMUA SELAMAT PEGI DAN BALIK BERAYA...INGAT ORG YG TERSAYANG.....
JUMPA LAGI DIBULAN SYAWAL....

5 comments:

Hezesuze said...

wah ko balik kg ke noks?? huhu

selamat hari raya ye...maaf zahir batin

adiwarnatasya said...

Selamat hari Raya:)
Maaf Zahir & Batin:)

malasz said...

panjang2 beras pak arab tu yer kak........

selamat hari raya mf zahir batin....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam singgah n salam kenal..:-)

ALoNa CintamaniszLite said...

Suuuuu....mana menghilang ni?? dh kawen ke? menyepiiii aje??