Thursday, September 10, 2009

1ST BERBUKA

Semalam fisrt time kami (aku n shireen) berbuka puasa bersama utk tahun ini...hajat yg awal2 tu nak makan stimbot je..tetapi disebabkan ada sponsor dari Jabatan Kewangan Cawangan Tampoi...so kami ubah la hajat..
SPONSOR

Menu lain tak sempat di snap kerana keadaan tak mengizinkan...biasa la bila dah sampai waktu berbuka keadaan agak huru hara....

AKU N SHIREEN

8 comments:

hajarus said...

alahai sedapnyer... terliur hajar...

Kebun Pokleh said...

Terima Kasih pada penaja yang sudi menaja buka puasa kami last nite. Semuga panjang umo n dimurahkan rejeki. Aminnnnn

mamai said...

wahh sedapnya hulur-hulur ler sikit

Hezesuze said...

aiyooo sue....very the menggiurkan ler...ahaks! terasa smpai sini tu...

weiii ze sukeler pic ang kai tudung...ayu gtew...ikhlas ni...hehe

peridot sepi said...

sue, jangan lupa datang melaka mall, warehouse sales sampai 14hb ni, disc sampai 80%, info ada kat blog i...

Dee said...

terliur tgk siakap n ketam tu..

CINTAMANISZ Lite said...

Amboi..sonok sakan ler bukak pose ngan makanan laut nih...
Ikan kerapu ke siakap tu? Tak kisah ler pe pun kan..semuanya sedap ler!!

farish sinclair said...

kecoq liorrrrrr