Wednesday, April 14, 2010

KENDURI MEE BANDUNG MUAR

Ada seorang tetamu dari Muar telah mengidam nak makan Mee Bandung...setelah bahan2 aku ejas...so tetamu tersebut dijemput...(ni gambar dr kamera tetamu..) allo miss u punya gambar tak mau kasi ka??tapi aku rasa tak yah pun tak pe..karena lu punya gambar suda byk dlm entry2 aku...ok utk masak kita mulakan bismillah..supaya menjadi...Mee Bandung ni dulunya aku tak minat sgt...tp skang boleh terima dah..ni first time la aku mencuba..lets go bebeh kita perati udang dalam koli aku yg antik tu...

Ni kategori hentam aje la...janji rasa ok telan aje..

Tarra...dah siap..jangan lupa makan dengan cili api jeruk tuh...tabur bawang goreng!!

Hidangan utk 3 orang....

Tapi ditelan oleh 2 orang aje...power tak???Sehingga menjilat senduk!!Kejadian sebegini sering kali terjadi...


- Lepas makan terus ngantuk...oppps?nak resepi??


12 comments:

sI tEDI said...

lapau wey!

mamai said...

mee bandung ker mee udang tu

suhaila-ab said...

sitedi : lapau ekh...kesian..biasa la dah petang 2 ni...

suhaila-ab said...

mamai : Mee bandung bro...cuma kami ni taksub pada udang..so mencekik udang bagai jin la..

J@J@ / Bini The Rock said...

meriahnya udang tuh....

Perencah dia wat sdrik ke? atau pakai yg "Perencah Mee Bandong Muar"???

baru nak mtk skt....dah licinnn!
xP

suhaila-ab said...

J@J@ : aku pakai perencah dah siap...made in muar tajuknya ADAMI

atty's said...

kecur liur nengok..lagi terbyg2 makan ngn cili api jeruk tu..
len kali jemput eh..

kakyong said...

lama nyer tak singgah sini..
tuptup ade juadah mee bandung plak...
kecur air liur...

Hezesuze said...

mak aiii sedpnye...bleh jamu aku nnti ye...huhu

eidanee's choc said...

cam tahu jer saper tetamu ksu tu....heheheheh...dapat plak tgk mangkuk yang da licin tu...

eidanee's choc said...

cam tahu jer saper tetamu ksu tu....heheheheh...dapat plak tgk mangkuk yang da licin tu...

Kebun Pokleh said...

cis kak ani. jgn nak berprasangka buruk. eh apsal aku terasa plak ek? hahahaha. licin aku kerjakan..best gile. dpt plak makan ngan jeruk cili padi dr kebun pokleh. fuh..tiba2 kecur plak dh ni..