Monday, January 11, 2010

CERITA HANTU

Perhatikan dibulatan merah. Time ni masa Aizat wat show Kau Aku. Ada benda atas scaffolding kat atas pentas. Ada 'orang' yang berbalut serba putih sambil melambai lambai ke arah tukang amik gambo ini.. pastuh menghilang terus! Diaorg igt dancer Faizal Tahir tp dancer dia pakai baju ketat dancer terbang... tp ini kain longgar2 cam terbukak sikit flapping giteww, tak cam baju dancer... erm..setan berada dimana2...


14 comments:

farish H said...

hahah omg!

|| NaFiRaa || said...

errkkk.. ye ke nih??? seram lah plak..kikiki

Kebun Pokleh said...

macam ku tau jer sumber cirte nih..hehe

Hezesuze said...

tipu arr...wakakaka

mamai said...

tempat-tempat macam nie memang banyak setankan hahahahaha

suhaila-ab said...

Kebun Pok Leh : hikhikhik..sumber dari Muzium Daerah Londang Masjid Tanah..

CintamaniszLite said...

haha..hantu bungkus pun nak tgk juara lagu gak ke?? ngee

Ain Jemin said...

ok!
seramnya!

Syima Syaz said...

wah wah...menakutkan la

adiwarnatasya said...

Betuii ker nie akak?
Lama akak tak tgk blog jue?
Nnt jue britahu yerr bila nak dtg umah akak yer:)...

Ayumieza said...

wow majlis mcm ni pun ada hantu nak dtg jugak ye tapi seriauuuu tetap ada!!!

Dee said...

majlis hiburan kan..setan tu nak join skali lah tu..hehehe..

J@J@ / Bini The Rock said...

Tak nampak sangat la susuk tubuhnya...

aku nampak tompok putih je..

NaqeebLukhman said...

errrrrrrr... aku pun tak nampak jugak......... hantu mana nampak hehehe