Friday, March 12, 2010

KAWAN SUDAH SEMBUH

Salam...baru tghri ni aku bersama rombongan cik kiah pergi melawat kawan sekerja kami yg mengalami sawan semasa mengandung dan telah koma dan kini telah pun pulih sediakala...kisah nya ada di entry aku yang lepas http://sabngomel.blogspot.com/2010/01/kisah-sawan.html
Intan dah kembali pulih cuma sekarang dia perlu berehat dari segi mental dan fizikal utk 150% pulih. Babynya Yasmin Nuriman (sorry gambarnya tak dapat ditepekkan kerana masa ke gumah dia td henpon cap ayam kepala 2 aku ni abih bateri pulak..) pun sihat sejahtera...tp badannya masih kecil (2kg lebih je) dan baby tu tetap cun dan comey seperti mak n bapaknya....
Alhamdullillah...


Ciaow dulu -- cocer redup tapi bahangnya bisa membakar kulit aku yg mulus bak karina kapoor ni....

6 comments:

mamai said...

alhamdulillah...

azlina said...

alhamdulillah ..akk ada baca kisah tu dulu..

Hezesuze said...

alhamdulillah!!

wei beb...bulan mei ni aku wat holiday ke pulau lang tengah , tganu...

jom arr join dlm RM395 sorang including all pakej 3h2m + penginapan + bfast lunch dinner + pengangkutan + snokerling

haaaa jom arr...bila masa lagik kita nk jumpa kan...huhu

adiwarnatasya said...

Kesian kawan akak kan...
Tumpang simpati.
Akak;rini bithday jue:)
Dah tua pon...

ibu emy efy eqy said...

alhamdulillah, semuanya dah selamat.

wanita mempunyai semangat yang kuat untuk terus hidup kerana Allah telah menganugerahkan 9 nafsu kepada mereka...

itulah pengorbanan seorang wanita bergelar isteri dan ibu.

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇