Monday, June 21, 2010

JOM REDAH SUNGAI...

Korang tgk gambar...tapi imagine sendiri duk lam boat hocay!!












































































sesapa yg lum penah rasa naik boat kat sungai melaka ni..try la skali...jgn lupa bwk batang pancing ok...banyak ikan kat bawah tu...ikan patin ada...keli ada...semilang ada...jenak ada...pari ada....ikan kelahhhh punnn ada.....

11 comments:

AJ said...

waaa
best2
nak pgi ni!

~~ciklinn~~ said...

bestnyerr linn tk pernah lagi naik bot kat melaka... lehlah sampai san ananti mencuba.... cantik2 gambar akk amik

SyimaSyaz said...

brp hengget tambangnye?teringin gak...1day kena naik ni

♥cybermummy♥ said...

mok cikkk.. lama nya tak beramas mesra . hehehhe .
Bandar melaka banyak dah berubah kan.Lama dah tak pergi sana . Maybe one day boleh lah turun sana .

malasz said...

anak den dah naik k sue
den jer yg lom berani lg.........

malasz said...

n3 glory beach kat pd tu...
best gak klu nak hnymoon tu (budget cikit)
tp hnymoon yg tok kali ke 10 ke ....

Hezesuze said...

walaweiiii cam perli aku jek...hampeehh!!

xpe next time aku dtg melaka lgik...

Izan said...

melaka semakin cantik skang ni.. next time nak pi melaka la plak. =)

f ι я α α said...

ee best ke kat sungai tuu
bucuk tawu!
haha jgn lupe biawak ponn
bole dipancing!

ALoNa Cintamaniszlite said...

bila ler nak sampai melaka lg ni..
erm..
tak sangka ler dh cantik pulak area sungai ni..
kalo idak nampak ler tin2, pampers terapung2 kat tepi2 tu..

MY HEART said...

Wowo...

aku tak sangka Melaka ada tempat camnie.. sekali pandang dah serupa Venice le pulek...