Monday, June 14, 2010

CUTI CUTI JOM!!

Hari minggu time cuti sekolah aku tak de plan awal2 nak gi kemana2...last minute call dari manager kat bawah ni...pegi tukar angin kat Port Dickson...kalau dia tak ajak tak de le ke situ..duk umh aje ler..time kasih cik akmal..lenkali ajak la lagi...
Aku ngan pompuan ni pegi la ke ... Glory nih....
Adegan makan tak leh lepas..
Ni lori kitaorg..
ada 3 bilik..boleh tahan apartment ni..cantik...
duduk la kami Level 10 boleh nampak bilik2 org lain kalau nak skodeng..
waktu petang tak leh sia2kan..kena pegi diving!!!
tatkala matahari nak terbenam baru kami teringat nak...
balik....
ekh belum...kan tido sini boss....mana leh balik..lupa lak...
sunset...
lepas magnrib kami ke pasar malam...nak cari baju tido...aku lupa bawak baju tido..plan asal tak mo pakai baju..hikhikhik
ngan bola pun nak posing!!tak glemer langsung!!
ni suasana pool selepas subuh..aman je..
kami sambung balik acara diving pagi tuh...
tapi guna pool kanak kanak riang!!!
tengahari air laut dah surut....bolah nampak minyak itam..pasal kat pantai PD ni nak wujudkan pelantar minyak baru...ni la lokasi terbaru...
sebelum check out..mamam dulu la...jauh nak balik tu....mamam sampai semput..
balik la apa lagi...
SEBELUM CLOSE ENTRY NI...AKU NAK BAGI JAWAPAN TEKA TEKUK ENTRY SEBELUM NI...IKAN APA YG PALING BESAR....JAWAPANNYA......IKAN PAUS CELUP TEPUNG!!!!!
SOKLAN KE-2 : BANYAK BANYAK KUALI...KUALI APAKAH YG PALING BESAR DIDUNIA...??
TU SAJE...SEKIAN..BABAI..NANTI ADA ENTRY COMING SOON PEMBANGUNAN DI BANDAR MELAKA BERSEJARAH...

5 comments:

hajarus said...

bestnyer mandi manda...

SyimaSyaz said...

aku suka pasar malam PD...rindu2...

J@J@ / Bini The Rock said...

Teka tekuk tu aku nk jawab la..

KUALI SATELIT...

kah kah kahhh....xP

**weh, kolam kanak2 riang pon best apa...janji ada air..khann??

adiwarnatasya said...

Owahhh bestnyerrr pi bercuti akak:)

Hezesuze said...

woiiii Pd ngan melaka mane ada jauh beb...haha

nape xpegi n nginap kt sebelah tu ada pool dlm bilik lagik..huhu